Posted by on 26. 10. 2021

Přijeďte objevit zimní kouzlo Krkonoš a prožijte nezapomenutelnou dovolenou v našem útulném ubytování, které se pyšní výjimečnou polohou jen 50 metrů od malebné sjezdovky na Žalý. Tato sjezdovka, vhodná jak pro začátečníky, tak i pro zkušené lyžaře a snowboardisty, vám nabídne nejen sportovní vyžití, ale i nádherné výhledy na zasněžené vrcholky Krkonoš, přičemž se stane nepřehlédnutelným zážitkem vaší dovolené.

Naše apartmány jsou dokonalým místem pro vaši zimní radovánku. Každý apartmán disponuje čtyřmi lůžky, soukromým WC a společnou sprchou. Užijte si pohodlí s vlastním umyvadlem, teplou a studenou vodou, lednicí a TV. Kuchyňka je vybavena vším potřebným – základním nádobím, varnou konvicí a mikrovlnou troubou, což vám umožní připravit si oblíbené pokrmy, jak jen si budete přát, a užít si tak pocit domácího prostředí i na dovolené.

Kromě lyžování a snowboardingu vás v Krkonoších čekají i další atrakce. Objevte krásu okolní přírody při turistice, cyklistice nebo běhu, nebo si jednoduše užijte relaxaci na čerstvém vzduchu. V blízkosti našeho ubytování se nachází několik zajímavých míst, jako je například horská chata Dvoračky s tradičními krkonošskými specialitami, či známý vodopád Labský důl, který je považován za jednu z nejkrásnějších přírodních památek v regionu.

Naše apartmány s jedinečnými výhledy na horský hřeben nabízejí klid a pohodu, kterou hledáte. Parkování je zajištěno přímo u domu pro váš maximální komfort. Přijeďte k nám a nechte se okouzlit nádherou Krkonoš a vším, co tento úchvatný region nabízí!

Posted in: Nezařazené

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*